Dan före dan.

Imon drar det igång. Och jag har så sjukt jävla ont i huvet - inte okej! Klockan är fan inte mycket men jag ska nog lägga mig och sova nu. Stor dag imorgon, måndag, är lika med nollningens första dag. I morn gäller det, vi ses på lindholmen 7.30 småglin.

checklista:
[x] Packat
[x] tatt p-piller
[x] tatt astmamedicin
[ ] har läget under kontroll

Fan också...

Bitter men med kärlek,
Eran Über Felicia
a.k.a. Bitterfittan

Pratat i sömnen

B2 sov hos mig igår efter en skön myskväll med krånglande DVD-filmer från Shanghai som mitt playstation inte ville läsa av helt. Vi - försökte - se Vicky, Christina, Barcelona som fuckade sig halvvägs igenom så om någon har den får ni gärna dela med er. Hon hade även med sig Twilight till mig - jag hade tills igår kväll inte sett filmen utan koncentrerat mig på böckerna. Jag är kär.

När vi till slut däckade i bäddsoffan vid halv ett var vi verkligen slut. Några timmar senare så hade B2 velat ha lite mer täcke som jag tydligen hade lagt beslag på. Hon drog lite i det och jag skriker tillbaka:
- NEJ!
- Jo, B, jag måste ha täcke.
- NEJ, DU FÅR INTE!
- Jo, B!
- Nej. *sammanbitet*

Jag trodde inte att jag pratade så mycket i sömnen, men det gör jag tydligen...


Rekord

Jag och B3, eller "Lilla Felicia" har ränt runt på stan en hel del denna veckan. För det första så köpte vi 178 nollningsskyltar. Efter två dagar fick jag åka tillbaka till IN-EX på lunchrasten för att de hade sålt slut. Jag köpte då 60 stycken. Efter en och en halv timme får jag ett sms från T där det står: "Skyltarna slut igen." Då var vi alltså uppe i 238 sålda skyltar. Jag åkte tillbaka till IN-EX och köpte 50 skyltar till. Fatta vad jag gör för er era värdelösa nollor?!

Ettorna började i måndags. Då var det 5 personer som anmälde sig direkt. På onsdagen tömde jag skåpet och räknade namn. Då var det 201 som hade anmält sig. Idag, fredag, tog jag med dem sista lapparna och tro det eller ej men 2009 års nollning har 244 anmälda nollor. Vi är 41 stycken nollare i år vilket betyder att vi har 5,95 nollor var. De'e naajs!

Nollningen kommer blir sjukt ball och jag kan säga så här: Jag är inte pussy, är det någon som gör nått de inte borde ligger han eller hon illa till.


"We-want-you-out Felix"

Kärlek, Fred Och Förståelse.
[bee']

Ett verb goes adjektiv.

Om man pysslar så är man pysslig. Alltså betyder det att något man gör kan även vara en förklaring på något man är...? Oj nu förvirrade jag mig själv. Min poäng var i alla fall att jag har pysslat mer med min nollningsrock! Blir så glad av det!

Minns ni hur den såg ut förut?


Kan säga så mycket som att det är MER på den nu. Inte drickan! Fler saker. Mer kladd! I like, I like. Titta, titta:Så såg alltså rocken ut innan nollningen började, ska bli intressant att se hur den ser ut när vi är klara lördag vecka 36.

I'll be in touch, kisses
Bitterfittan

Här kommer Polhems nollning...

...tjolahej tjolaho tjolahoppsansa! Ni är Übers slavar, tralalalalalaa!

Idag var en riktigt rolig dag, skolan startade för de söta små liven och Noll-k plus PFK var där och välkomnade dem så snällt. PFK ska ha lite mer cred - de tältade faktiskt utanför skolan hela natten. Duktigt av dem.

Jag, Lilla Felicia och "Blatte Felix" gick runt och berättade för nollorna om nollningen och det var många som var positiva och kom med frågor och undrade och ville veta mer. Det var några som anmälde sig redan idag! Kul kul!

Imon har jag och de övriga eleverna upprop och sen har jag inte så mycket att göra, vad skönt!

Helvete, vad jag ska ha kul nästa vecka!

Longboarding

Hela jävla gänget var och tittade när longboardåkare efter longboardåkare kraschade och slet av några nervtrådar. Vi hade kul, tror att det sved på dem dock, men de får skylla sig själva. Det är ju fucking livsfarligt.


Hundvalpen snygg som alltid.


B2 goes crazy with the camera.


Jag försöker resonera - det går så där.


Tändstickspojken glad som vanligt.


De fina pojkarna.


B och P looking good as ALWAYS!


Aj.


Bitterfittan laddar. Hundvalpen skyddar. Bartendern fotograferar.


He's a goodlooking lad, that one.


The one and only - the photographer - Bartendern - B2

Nu jag sova. Natti!


Spelning på Sticky

Onsdagen började hektiskt med ett Noll-k möte klockan 8.00 på skolan. Alla var pigga och glada - jo då! Efter mötet drog jag till Kungsportsläkarna och fick höra att - "ja du är nog laktosintolerant, men mer än så behöver jag inte göra." Man bah: Okeej. Tog mig till In-ex och hämtade upp nollningsskyltar - men jag fick inte alla, så jag ska åka tillbaka idag. *suck*

När jag väl var hemma igen kom min älskade stylist B2 hit och bestämde huxflux att jag inte fick ha byxor på mig. Det tog väl ungefär en timmas bråkande men till slut var vi (nästan) överrens. Jag vet inte men det är något med termen "Jag har inget att ha på mig!" som har tjatat sig in i mitt huvud. Undrar varför...Det slutade iaf med stvart tunika och korta shorts (B2 fick som hon ville - jag hade bara ben).B2 somnade i soffan så jag fick sminka mig själv även om hon hade bestämt hur jag skulle se ut även i fejset. Men sminkningen blev av lite mörkare nyans på ögonskuggan och solpuder på fejset.

     

Sen bar det av mot Sticky för soundcheck med Selsius. Och sen dess har jag inte varit hemma på tre dygn, därför det har varit ett litet uppehåll på bloggen. När vi sedan satt på hållplatsen utanför mitt lilla hus så säger B2: "Jag vill ha dålig andedräkt. Vad vill du ha?" Jag tittar konstigt på henne och sen pekar hon mot reklamskylten. "Den är sötast.""Jaha!" säger jag som jag fått en uppenbarelse. Jag tittar runt på planschen en stund och bestämmer mig sedan. "Jag vill ha klamydia!"


Sjukt söt.

Spelningen gick bra. Och vet ni? Jag har varit på Sticky nu! Woho! Men snart kommer jag vara där på regular basis. 1 månad och 1 vecka kvar. Om 1 månad och 1 vecka är det min 18årsdag. Oh shit! That's sweet.

Men som sagt så har jag inte varit hemma på ett tag. Jag sov hos T den kvällen och dagen därpå åkte vi in till EP och träffade både P och A-S innan vi åkte till Berg 211 för att prata med Jocke Berg.

Efteråt åkte vi till Myrorna och tittade på Abbes målningar - de är fett najs, åk ditt och titta - they're on the top floor. Träffade Röklungan, hans syster och hennes kompis, Stoney, och Johnny. Sen slappade vi i Slottsskogen innan jag, T och P åkte till Bögatan och myste där, tog en tripp till gamla SVT-huset och skrämde upp oss själva som fan, utan att ens gå in i huset.

Sov en till natt hos T och sen var det fredag och då var det bygg&sup-dag hemma has A-S och vi passade på att måla våra rockar.

På kvällen var det tjejkväll hemma hos B2 med sk8-lover och kocken - kul som vanligt. Och när jag kom hem så hade min bror gjort ett konstaterande:


Joel är best.

Puss, B
Ps. Här har ni henne, min älskade B2: http://hannay3.blogg.se

So you think you can dance?

Dans är mer än bara rörelser till musik. Dans är ett underbart sätt att uttrycka sig på. Dans är ingeting utan inlevelse. Dans är ingenting utan känsla. Dans är kärlek. Dans är min kärlek till livet. Jag vill dansa.

Jag har haft några jobbiga tider i mitt liv och när det var som värst nästan bodde jag på Dansforum. Jag behövde inte nödvändigtvis dansa, men jag var där. Jag tittade på när de andra dansade, jag satt i någon av sofforna och tittade på Jojje eller Jaun eller Gusti eller Julia eller Valdemar eller vem som helst som dansade förbi. Jag dansade själv. Jag dansade i salen. Jag dansade i koridoren. Jag dansade i soffan. Jag dansade på vägen hem. Jag vill dansa.

Ade och Melissa dansade en koreografi av Tyce som inte handlade om steg, det handlade om känslan. Melissa sa att de inte kunde bli bedömda på stegen, utan på känslan de spred till de som tittade. Niles grät. Ellen DeGeneres grät inte. Mary grät. Mia grät. Och jag grät. När man ser en sådan dans och förstår budskapet av dansen och inte förklaringen, då känner man sig som en riktig dansare. Det var något av det bästa jag upplevt. Inte sett, utan upplevt. Jag vill också dansa.

Alone, with a need to dance.
Yours truly
B

Hos skabbet


We sold out all over the world.

Solen sprack just genom molnen och man måste nästan kisa lite. Jag sitter i Skabbets kök och känner lukten av pitt-i-pannan och ägg. Tändstickspojken sitter vid datorn som står på skrivbordet i andra ändan av huset och Skabbet springer omkring och plockar med disk och lagar mat samtidigt. Han e så duktig.

Vi har haft möte med PFK idag (minus Paranoidjäveln) och det har gått ganska bra med inte så många avbrott - vi gör framsteg! Men vi har tyvärr en del panikartande problem att lösa, såå, dags att lösa dem. För ni vet väl det? Allt löser sig!Bitterfittan
Ps. Är det bara jag som undrar när fan jag blev så jävla positiv??

Brist på annat

Tre timmar senare sitter jag fortfarande vid datorn, jag har fortfarande inte ätit, inte klätt på mig och verkligen inte börjat mysa, men jag har iaf tvättat tre tvättar, problemet nu är att det inte finns någon plats där jag kan hänga de blöte kläderna.
Så nu ska jag ta och sätta lite fart, förhoppningsvis med en pojkvän (han är bakis så det är förståligt att man inte är tipptopp då) som kan tänka sig mysa - eller sova kanske det blir i hans fall - för sen ikväll har PFK möte och då är det dags att piska deras små rumpor lite.

Men nu ska jag vara super dygtige och duscha och äte!

Love, Bitterfittan

Selsius!

Min kära vän Strömhjul med sitt akompanjemang Selsius spela på Sticky Fingers på onsdag den 19:e aug. Så alla som har ett fungerande identifikationskort bör infinna sig. Nu är det ju dock så att jag inte fyll 18 än (va?!) men då hade den underbara strömhjul en lösning även på detta - jag ska köra, så jag blir en i bandet. Det är helt sjukt. Så imon ska jag hem till honom och så ska han lära mig låtarna och lära ut stämmor till mig. I'm not good at stämmor, men vi får helt enkelt se hur det blir. Ser fram emot det iaf!

När jag vaknade i morse så var jag på städhumör (va?!) så jag har redan kört två tvättar, jag är duktig. Men jag blev dessutom på shoppinghumör - treevligt! Men jag har lovat T att vi ska ha en mysdag idag, men shopping är väl mysigt... Eller?

Åh, nu vaknade han! Fick leveransrapporten nu...

B

Ps. Vad gör man när man har ett missat samtal från ett nummer som inte finns på Eniro eller Hittapunktse? Ringer man tillbaka eller väntar man tills personen ringer igen. Om den ringer igen...?

Blondiner

Jag har haft så mycket problem med att ta mig in på bloggen, insåg inte att det var för att jag ändrat lite grejer som gjorde att det blev så. Men det gör inget - Jag är blond, så det är okej. Nu har jag dock hittat en jacka på H&M som jag tror att jag vill ha, hjälp mig vad tycker ni?I think i really enjoy the jacket, and the shoes at the top... Men när man väl har bestämt sig så inser man: Ah, I'm broke! Synd! Nej men allvarligt, jag behöver en jacka. Help help!

Nu ska jag åke till Bollebygd för babyreunion. Det du.
Peace out.

Ps. The Sounds - Night after night


Halmstad '08

I morgon åker jag ned till Halmstad. Det ska blir sjukt kul, men det är ändå något som gör så att jag vill stanna hemma. Kanske nollningen, kanske T, kanske att jag inte vill till gymnastiken. Jag är så vemodig.

Jag satt iaf och klickade runt på datorn igår och hittade en del sköna bilder från Halmstad förra året. Här kommer några av dem. Enjoy.Det var då. Ska bli kul att se hur det blir nu.
Ha det så jävla bra som fan nu när jag är borta och hoppas att det kommer regna på er allihopa!

Med Kärlek,


Ps. Är så jäkla trött efter att sova i olika sängar hela tiden. (Det lät kul.) Så jag ska gå och däcka i soffan nu. T, älskling, det är bara att gå in, jag tänker inte resa mig när dörrklockan ringer. Natti.

Catch the moment.


Paranoidjäveln


Bror


Lillebror och Tändstickspojken


Chrissie


Eld


Brännö '09

Brännö '09

Det har varit sjukt mycket fläng för min del, men det har varit skönt det oxo. Dessa två veckor har varit fulla med regn, vind, moln, sol och ännu mera sol. Det slutade iaf bra. Nu ska jag försöka skynda mig ut i solen igen - för det är så sjuuukt varmt ute! Najs.

Om man ska prata om antalet bilder som tagits i år så blev det inte ens 1/6 av hur många jag tog förra året. Men det gör inget. Här har ni några stycken iaf:

... seg dator ...

Nej men skit i det då!! *sur*
Fan ta detta. Jag laddar upp skiten när jag kommer hem i stället. Titta förbi på lördag kväll så blir det diabilder to the poeple. Nej det blir det inte. Men det blir bilder på nätet så ni behöver bara titta förbi här på bloggen.

Brännö '07 var "Do you know what it feeeeels like? Looooovin someone that's in a rush to trough you awaaaaay!"
Brännö '08 var B1 och B2 i Bebbens stuga analysering everything about Love.
Brännö '09 var Pokémon. Sluta skratta! pkmn is the fucking shit.


Ps. Har ni varit inne på PFK: s blogg på senaste? Skabbet har skrivit fint. Läs läs.
Pps. Jag har läst Ps. I Love You och jag grät nu också. Filmen var inte rolig. Läs läs och se se.

"HJÄLP! MASSA SAKER!"

Har haft en underbar dag ute på en liten ö utanför Torekov. Det bästa med allt var att man låg i solen och stekte i den grövsta värmen på hela sommarn och så tittar man in mot land - in mot Båstad - där det regnar. HA HA! B är skadeglad, lovin it! Men jag har lyckats bränna mig, men det är bättre än att inte få någon färg alls.
     Det var snorkallt i vattnet men (halv)doppade mig ändå, trevligt trevlig. Då kommer det en busig pojke med blonda lockar som har hoppat från bryggan och är jätteblöt emot mig, sträcker fram armarna mot mig för att få en kram.
     "Men det värmer" säger han.
     "Värmer vem?" frågar jag då.
     "Dig!"
     "Jaja... Eller hur."
Då gör han sig gullig och tittar busigt på mig och säger:
     "Men det värmer i själen."
Och jag blev ju bara tvungen att krama honom. Det var kallt. Men värmde...

För övrigt så är det nyckelpigeår i år. Det är prickigpigor överallt! På väg tillbaka till filten så attackerade dem T och han skriker för full hals: "HJÄLP! MASSA SAKER!" Vi skrattar en stund och sen lägger han till: "Men bajs är gott."

Han är knäpp. Han är go. Han är min.
Och nu pekar han finger åt mig för att han inte får läsa...

Love you babe.
/Burned bitterfitt.

RSS 2.0