Livet leker

Har nu flyttat ut till Brännö. Men är nu hemma hos T
Yaaaay!

Flyt. Vi har flyt.

As it was said så var det simning 8.00 i morse. Men!

1. Min spårvagn bestämde sig för att inte komma så jag fick hoppa på ettan mot linné. Där ser jag 52an stå, rushar mot den hoppar på, smäller av ett stort fett leende och frågar: "Hej hej! När avgår den här bussen?" Killen med invandrarbakgrund ler av bara tusan och säger: "Hej *big-as-smile* den går om 3 minuter." Det passade utmärkt så jag sa: "Åh så bra, tack så mycket!" och studsade bakåt i bussen. Jag började min dag (tidigt, men) trevligt.

2. Jag inser att det är B2: s buss jag sitter på. Så jag stressar henne med sms och säger åt henne att skynda sig till hålplatsen. Då inser jag att jag missade äta frukost - braaa jobbat! Så vi svänger förbi Donken när vi kommit av bussen på korsvägen. Men! Donken = stängd innnan klockan åtta. Klockan var 07.56 så vi väntade de lååånga minuterna tills arbetsledaren (det är han i vit skjorta) öppnade för oss och en kille som skulle kissa och sa: "God morgon!" och jag go'morn-ade tillbaka! Jag var fortfarande trevlig. B2 was in chock.

3. Vi snackar med killen-i-vit-skjorta-utan-namn-skyllt. Och pratar lite CV och lite försöka skaffa jobb och lite O'boy utan laktos. Det var oxo trevligt. Sedan kom han ut med "maten" på ett silverfat - FANCY! Vi åt pannkakor och toast, jag brände mig på min vatten-o'boy. Lagaom nice. Men det var trevligt!

4. Kommer till Valhalla och vi säger glatt godmorgon till personalen i den temporära kassan. Våran lilla personal-gubbe - som är ganska lik Timbuktu, fast biffigare - var inte där idag. Han försöker få oss att använda flytväst varje gång och vi lovar alltid att göra det nästa gång. Trevligt.

Sen var jag inte mer trevlig, men dagen är inte slut. (Klockan e ju bara halv 12!)
För övrigt så simmade vi 1000 m på 35 minuter. Det är bra. Men det ska bli bättre.
Dagen so far har varit kul och trevlig. Hoppas det håller i sig...Det står ÜBER inte UBER...

Ååh och igår hade jag sjukt kul med min nollningsrock! Den kommer bli så jävla het. Nollningen kommer bli så jävla ball och jag kommer vara så jävla grym!

Ahrg. Saknar T.

Puss och kram!
Eran trevliga Bitterfitta =)

Part-ill-e

Partaaay! Typ inte. Hanzy är panik-stress över allt hon måste göra och inte göra innan hon åker iväg imonbitti. Sen kommer hennes mamma med den trevliga överaskningen att hon måste städa ur hela sitt rum innan hon åker för att de ska olja golven medan hon är borta. Roligt värre!

Själv har jag blivit behandlad som om jag vore 12 och Hanzy 43. Det är 75 dagar mellan våra artonårsdagar. NO FAIR! Men å andra sidan var det ingen som gnällde på mig när jag räckte ut tungan vid matbordet, men Hanzy var tvungen att sitta kvar när de andra barnen gick därifrån, så livet känns lite bättre nu.

Nu har jag by the way köpt årskort på Valhalla som det kommer att bli fucked up mycket simning nu! Simmade idag och ska simma i morn. Jag och B2 möts på Korsvägen 07.54. (När gick jag med på det här?)
I'll always got your back honey <3

Love to the people.
Bitterfittan.

Regn

Usch! Jag vill inte är inte pepp alls, orkar inte ens blogga! Jag vill simma idag istället, B2 kom så drar vi till valhalla.
Men först är det familjen O's yearly quality time...

B2, jag ringer dig sen!

En dag full av ingenting.

En helt bortslösad dag. Inte för att jag hade något annat att fylla den med, men det känns ändå som att jag borde ha kunnat göra något annat.
     Jag har läst Harry Potter och Halvblodsprinsen.
     Jag har pluggat lite Fysik. Med betoning på lite. Och jag hatar det.
     Jag har fått ett sms från tele2 där de hotar att säga upp mitt abonemang.
     Jag har fått brev från Skattekontoret - jag skulle tydligen visst ha deklarerat.
     Jag har planerat massa inför nollningen och fört härliga samtal.
     Jag har småbråkat lite med Hundvalpen också. Det var det roligaste på hela dagen.

Konstigt vad mycket "ingenting" jag har gjort. Jo en sak till har jag varit med om idag, mamma sa att jag inte är tillräckligt glad för allt jag har fått i sommar. Vad menas med det? Jag minns när jag faktiskt grät av glädje för att jag fick åka till Hultsfred, för att jag faktiskt fick bo på campingen. Jag har varit jätteglad denna sommaren. Speciellt om man jämför med tidigare sommrar.

Den resan till Hultsfred fick mig att inse något. Det fick mig att inse något jag trodde att jag redan visste. Jag har insett hur mycket jag älskar Honom. Jag har insett hur mycket Han betyder för mig. Han är min bästa vän och jag skrattar alltid när jag är med Honom. Man tror att man ska tröttna på varandra om man är med varandra dygnet runt. Men hur kan man tröttna på personen man älskar så mycket och så djupt?
 -  Det kan man inte.

Jag vill ha ett bollhav i mitt vardagsrum.


I'm an active bitch

Igår var det simmning på valhalla med Bartendern - vi var awesome. Bestämde oss dessutom för att köpa årskort, duktiga är vi. Mamma och pappa vill inte betala för mig längre nu "när jag är 18", för det är jag ju. Det kan jag leva med så länge "du är arton du tar eget ansvar" gäller för allt annat också. Så som var jag sover på skoldagar...

Okej nu tappa jag tråden... Aaaanyway, så ska jag och B2 börja simma regelbundet. Planen från början var jag jag skulle göra det med T men the more the merrier! Dessutom är det bra att vara tre för om en bangar så är man fortfarande två då. Smartigt värre. Om våra scheman passar...Sen blev det en tripp till stan för att köpa lite grunkor. Så som skor, underkläder och lite accessoarer. Najs.
Då hittade vi Strömhjul och så hade vi det allmänt trevligt alla tre ändå tills jag insåg (okej mamma skickade ett sms...) och frågade: "Du har väl inte glömt att du ska vara barnvakt ikväll va?" Jag svarar: "neeeej dååå!" *host*
    Så det blev stress, stress, stress till bussen och sen hem - tog med mig Strömhjul och bestämde med B2 att vi skulle simma på fredag oxo. En pizza, Bolt, och åtaliga glas med Cola senare satt jag och Strömhjul och lät som lasersvärd. Kul kan man ha. När sockerkicken slog i ordentlig kom vi fram till att vi skulle arrangera en star wars-flash mob. Brodern min springer då upp och kommer ned efter 15 min i full Darth Vader mundering. Sött. Tänk er hela Dark side under ledning av en Darth Vader som är enåtjugi.

Nu börjar jag dock sakna Joppe lite för mkt tror jag. Så jag ska bota det genom att plugga fysik. Åh vilken underbar dag...

Puss hej!
B1

Rolig film och allmän bitterhet.

The Proposal var sjukt rolig med många härliga skratt åt pinsamma situationer, visst den var en aning förutsägbar men det blir väl de flesta filmer i denna genren (det är väl därför man ser dem?). Med en galen liten hund och en bitchig Sandra Bullock får filmen fyra av fem be:en.

                 B B B B B            

När jag satt sedan satt på spårvagen hem med Damien Rice i öronen blev jag lite ledsen av mig och insåg att det var par över-fucking-allt. Kände mig så ensam då. Det var par på biografen. Det var par på spårvagnen. Det var par som gick på promenad vid Wavrinskys plats. Det gick ett par bakom det paret vip Wavrinskys plats. Och jag var ensam. Damien Rice hjälpte inte till ens lite vid det tillfället.

Nu ska jag bädda ner mig med en av mina favorit böcker, Harry Potter och Halvblodsprinsen. Jag fick lite gnäll av Bartendern för att jag blandade ihop vad som händer i sexan och vad som händer i sjuan, och fick i uppdrag att: "läs om dom förrfan!"

Så nu är det dags för lite "Gör om, gör rätt".
Natti natti <3

The Proposal

I'm of to das Bergakung för att titta film med Hanzy. (Ledsen Joppe, vi får se nått annat <3) Jag är taggad inför en mysig kväll med popcorn och massor av cola!

puss hej
B


GRATTIS! <3

Puss på dig min käre lille bror! Lillpojken fyller fan 8 idag - det är helt sjukt!
Vi satt inne på hans rum - han i mitt knä - och pratade om hur sjukt stora vi hade blivit. Jag ska fan bli 18 i år. Eller ja jag blir 18 om ungefär exakt 2 månader, 1 vecka, 1 dagar, 11 timmar och 35 minuter. Typ.


Så liten och så söt

Peace

Cartoons - Witch doctor

Jag har barndomsflashbacks! Vi satt på QP hela Sam's Town (minus Paranoidjäveln) och så var vi några som drog igång lite skön allsång med goa gamla låtar. Först barnprogrammen man tittade på när man var liten. Till exempel Williams Önskestövlar, Arthur, Det Riktiga Disneydags (!) och många många fler. Go stämning var det ända tills "Harry Potter" flippade och skrek att vi skulle hålla käften. Då kommer Strömhjul ( Johan Palm ) med detta:

"Hey Witch doctor, give us the magic words.
-All right, you go: uh ih uh ah ah, ting tang wallawallabingbang"

Och klart som fan att vi andra går igång på det och fortsätter sjunga. Då händer det oväntade, Harry Potter säger: "Ååh men jag älskar ju den här låten!"

It's funny when things turn around 180 degreeze.

Nu är Tändstickspojken i Spanien - den jäveln. Och jag har lovat honom att jag ska sova hos honom på söndag när han kommer hem. Men, älskling, saken är den att vi åker ut till brännö då. Pappa sa att du gärna får komma ut och sova hos oss istället, jag säger inte emot, men kan tänka mig att du rätt trött. Du gör som du vill. Puss.

Och så får man hoppas att han går in på bloggen då...
Ahja, det löser sig!

Hultsfred '09

Det var min första festival och jävlar vad festival det var! Det var något av det bästa jag varit med om, inget snack om saken. Visst det var värre än vad jag trodde det skulle vara - på dräggfronten. Jag har blivit annorundla som person - mamma och pappa är inte jätteglada över detta, men det kan jag förstå...

Bästa: The Killers. Jag kan inte sätta ord på det.

Sämsta: Fick se Killers själv - jävla astma! Men jag var fucking först in i sjuktältet under konserten - om det nu är en merit. Jag klarade mig inte ens till andra versen på första låten - Human. Men detta har motiverat mig så jag ska fucking blir bra/hel/frisk och sen ska jag se dem igen. Ska försöka hinna nu på deras World Tour 2009, men får se om jag har pengar till det. Någon som är på?

Jag är lyckligt lottad och jag vet om det.
Ha det gött!

Puss B

Gotland

Gotland var riktigt mysigt med lagom mycket bråk med bröderna. Det bästa med vecka var helt klart att T var med. Även om det blev lite för mycket för honom på slutet, men I don't blame him.
Härligt väder med 9 grader i vattnet - Östersjön suger. Men fårö är fint iaf.
För övrigt är min lilla lillebror rätt bra på att ta kort.

Puss och kram
Bitterfittan


Bussy woman

Okej. Förlåt. Jag vet!

Jag ska snart skriva om de två senaste veckorna av mitt liv. Två helt fantastiska - men på helt olika sätt - veckor. Först Gotland med Politik, barnvaktande och ätande av dålig mat. Sedan Hultsfred med Musik, barnvaktande och ätande av dålig mat.... Hmm. Aja, skillnaderna kommer sen.

Nu går mitt tåg om typ ungefär exakt en timma så jag ska springa iväg mot Nisse terminalen för att åka ned till Torekov. Skönt med en pause från alla födelsedagskalas (tihi, roligt ord) jag varit på. Både Nana - Bartendern - och Skurt lyckades klämma in sina sammankomster på de två dagarna jag varit hemma. Ni är duktiga. Puss på er.

Och puss på er alla andra också så klart!
Jag är hemma på fredag igen, hörs då!


RSS 2.0