Gotland here I come!



Hej då! Borta en vecka, får se om jag lägger upp nått innan jag drar till Hultsfred, can't wait!
- Puss

Rest in peace Em-Jay.



Gick hem i morse istället för att ta vagnen och när jag passerade Liseberg såg jag en samling blommor och gosedjur mitt på gånggatan. Jag blev rörd och fick nästan en tår i ögat. Sedan jag kom hem har det varit Em-Jay som går om och om i högtalarna och han är bra.
      Kärlek till dig broder - Du var bra.

B

Sweet summer

Äntligen är sommarn här! Undertbart - if I may say so.
Dagläger nummer två bara swishade förbi och may I say I liked it.
Det byggdes pyramider (typ)




Det ser bara ut som hon tar där.


The Best tittate förbi - som sagt, han kände sig malplacé.

Men men - today it's Friday och jag har inte packat alls, men jag har tvättat som fan och solat så jag är bruuuun! Nu ska jag hoppsa mig in i duschen för jag ska till Partille på dubbel artonårsfest, får se var jag sover ikväll...

Så jag ska packa mig imorn istället och sen drar jag till Gotland och tar Tändstickspojken med mig. Får min lön snart också så det blir trevligt. So long suckers!

PUSS - passa på och njut av värmen för snart försvinner den...
Bitterfittan med kärlek.

Catchup. Eller bara roligt uttal av ketchup.

Jag blir inte frisk. Och det är inte kul, för nu är det ändå sommarlov och då fan ska man kunna ha kul utan att nysa som en jevel. Att kunna skratta utan att börja hosta som fan. Att kunna hoppa utan att huvet exploderar. För övrigt är min dator damp nu. Helt plötsligt bara slutar den skriva. Cepe.

Men men. Det har varit midsommar - hej hopp och grattis, typ.
Jag firade med familjen och T i Partille med låtsaskusinerna och goda vänner från Sthlm. Mysigt men segt - hade feber.
Sov hemma hos T på kvällen, tittade på film och hade det riktigt mysigt. Lördagen var i princip bara mysa i sängen - underbart!

Dagläger nummer 2 har dragit igång, dock jobbade jag inte igår för jag var sjuk. Men idag! Hehe var rätt kul. Bästa var när T kom dit för att bara umgås. Han upprepade hela tiden att han kände sig malplacé av någon anledning... Men sjukt mysig hemgång var det sedan - det är inte långt från Mariaplan hem till mig egentligen, men sjukt mysigt som sagt.

För övrigt så sitter jag nu och tittar på fotboll med far och bror - ertappade mor min med att äta upp mitt godis. 3-1 till Sverige i halvlek. Dock är det ju U21 så testoseronet pumpar över minsta lilla tackling - pojkar, bit ihop! Två spelare borta från semin redan - sug.

Bilder från midsommar kommer nog hamna på Facebook sen, så ta en titt vetja.

På fredag ska jag - fel, måååste jag - packa inför Gotland och Hultan för jag kommer inte hinna packa om när jag kommit hem. Jag är så himla fullbokad och poppis... hrm hrm.

13 dagar kvar till Hultsfred. Peace. B

Dagläger 1; Dag 4

SLUT! Äntligen, trodde aldrig att veckan skulle ta slut - och det var bara 4 dagar. Men jag har kommit fram till en bra sak iaf -  jag ska ha pannkakor med mig nästa vecka. Yay!

T är hemma! Jag är glad. Och stolt, för jag skrev inte en massa inlägg om honom och att jag saknade honom nu när han var borta. Mwaha, jag är bra. Självkontroll. Det är en bra ord. Inte i detta sammanhang så jättemycket egentligen men ändå - självkontroll is the shit.

Nu ska jag käka -
ha de!

Dagläger 1; Dag 3

Idag var mina små barn väldigt duktiga, stolt stolt!
Själv har jag hunnit att sitte ute i solen och lösa lite sudoku också. schönt.
En lägerdag kvar nu, sen är det äntligen helg med midsommar inräknat. Tre härliga lediga dagar innan läger nummer 2 drar igång. Men det är bara att stå ut. Som Michan sa: Det är ett jävligt bra sommarjobb - man behöver inte göra så mycket.



Bra tränare ger tips och trix efter varje varv. We do that.
Bitterfittan och Hallon

Dagläger 1; Dag 2

Jag är redan trött på skiten. Så jävla trött på skiten är jag. Till att börja med hade jag tittat fel i papprena så jag var en halvtimma sen, bra start. Sen skulle jag passa en unge på salto, fick en spark - eller hela henne, jag vet inte - på handen så nu gör det OHNT. Efter det var det en annan tjej som slog mig mitt i sin volt. Verkligen slog - SHMACK - så lät det. Aj min arm.

So remind me again why I do this?
För jag tycker ju om barnen och gymnasitken så mycket!

No, really, why do I do this?
Pengarna.

Nu blir det godispåse och sudoku. På en tisdag! Hihi, jag gillar sommarlov.

Peace out!

Dagläger 1; Dag 1

Kunde ha gått värre.
Hallon var sjuk så hennes syster hoppade in för henne, sjukt skön tjej, älskar den bruden.
Jag lärde ut massa dans - rätt kul. Dans är ändå min grej känns det som... Iaf så blir det redskap för min del imon. Och jag är sjukt sjukt trött nu så jag tänker inte utveckla mig så mycket mer än så.

Familjen har varit på Landvetter nu för att heja hem min kusin som varit i Afrika, Kenya, Naorobi [utalas det, låt mig stava som ja  vill.] och hon har läst andra året gymnasiet där så hon har varit borta ett tag om man säger så. Hon har saknats!

Jag ha Spotify nu.
Yay!

G'natt

4 timmar senare...

Home sweet home. Typ. (Aaah, vatten!!! Give me now!)

Återigen "var det inget". Jag hatar Axess. Man får sitta där bland massa andra gnällande barn (och en vuxen som lät som en femåring) och dra på sig mer sjukdommar än vad man hade när man kom dit. Suck.

Iaf. Nu ska jag äta hostmedicin tre times a day tills jag tycker att det räcker (wtf?) så att halsen öppnar sig ordentligt så jag kan ta min astmamedicin. Sååå, jag ska ta medicin så jag kan ta mina vanliga mediciner. Hum... Aja, morfin är fint.


De dem säger egentligen är: "Sitt ner och håll käften!"

Nu snurrar det. Hihi.
Pöss
Das Bitterfitt



Wow, asså verkligen snurrar! Hahaha!


Bitterfittan tar tag i problemet.

Nu ska jag göra något som jag aldrig tidiagre gjort på så kort varsel. Jag ska göra det utan gnäll och jag ska lyssna på vad de säger till mig (nästan). Mamma kör mig in till stan och lämnar av mig på Axess Akuten(!). Det du! Nej men allvarligt talat så känns det som en bra idé när halsen är så svullen att jag knappt kan prata. Febern har iaf sjunkt lite men jag har fortfarande ont i ögonen och det är svårt att titta åt alla håll förutom frammåt. Byta fokus är inte heller kul, it hurts. Men iaf, mamma tror att det är halsfluss - HA HA! Det är roligt. Jag vet inte varför det är roligt men jag tycker det är roligt. Det började den dagen jag var på EP med Brallan och sedan dess har det bara trappat upp, så mamma kom upp och väckte mig och sa "jag kör dig". Så nu ska jag duscha och förse er med en bild om hur jag känner mig just nu.
Ha de!
B


Mm, alla älskar kemi B.


Slå det...

Känsliga läsare varnas - med känsliga räknas pojkvän, PFK, Bartendern och Skurt - what you're about to read may disturb you.

Hela dagen, kvällen och natten igår - fredag - sov jag. Jag räknade efter och kom fram till att jag var vaken sammanlagt max(!) tre timmar igår. Och under de timmarna hade jag sjukt svårt att fokusera blicken, så skala räkor var inte kul. Sen äter man inte alls mycket när man är sjuk. Och ja, jag var sjuk. Med stora bokstäver. SJUK. Inte mått så illa på länge, har riktigt hög feber, jag fick knappt i mig någon mat alls utan drack bara massa vatten. Vaknade flera gånger och svettas som fan. Inte mysigt alls.



Men till det som är mest illa nu då.
Vägde mig imorse innan frukosten. Då visade vågen 46,2 kilo. Jag tänkte: wtf? Så jag tog av mig mjukisbrallorna och hoodtröjan för att få ett nogrannare utslag. 43,0? Va?? Berättade för mamma och pappa och de panikade lite lätt. Vilket inte är så konstigt i och för sig.
     Så nu ska jag äta var tredje timma för att gå upp i vikt och vi ska köpa hem låglaktosprodukter så jag kan äta ordentlig frukost utan att få ont i magen. Jag ska börja träna på riktigt så att jag blir ordentligt hungrig för annars äter jag inte.
     Jag vägde mig igen efter frukosten utan kläder och då vägde jag 46,6 så vågen har problem, men jag väger fortfarande alldeless för lite, detta var en väckarklocka. Mamma säger att jag ska lägga på mig 10 kilo. Det kommer aldrig gå och det får fan vara i muskler i så fall.

Förlåt Joppe, jag skulle lysnat på dig tidigare.
Bitterfittan

Ojoj!

Brallan tänka sig, du hade lite fel där, fick en länk ifrån "Garvet" där man kan läsa allt om var EP: s bönor kommer ifrån och att det handlar om rätt bönblandning.

Men det var inte det jag hade tänkt skriva om egentligen... Ikväll spelar Strömhjul och de andra bandmedlemmarna i  Selsius på potatisfestivalen i Alingsås och jag tycker att alla ska dra dit! Själv mår jag kasst och vet inte om jag kan gå. That makes me sad.

Men now I'm gonna take thas tvätt.
Dagen blir bara bättre och bättre.
Bitter idag.
Puss puss

Bitterfittan reporting in

Jag sa något om bildbevis förut and voliá:



Som en liten parantes så kan jag ju nämna att Brallan var lite bitter för att man tydligen inte kunde spåra var bönorna som EP använder kommer ifrån. Detta bekymrade henne och hon drack sitt kaffe med dåligt samvete.
     Själv köpte jag mig en stor varmchoklad med extra marsmellows - deras grädde var slut - och en macka som var sjuuhukt god, antagligen för att jag var så innerligt hungrig at the time. (Om det är någon som undrar, så intygar Brallan gärna om att jag åt ordentlig lunch som bestod av spagetti och köttfärssås.)



Efteråt blev det mys på café med andra kära vänner - Röklungan, Paranoidjäveln, Abbe-skabbe (som ska få ett nytt namn) och Gympabruden (som ska få nått bättre...) - och kvällen avslutades hemma hos A-S med bullar, te, choklad och Sex and the City - the movie. Och nu är det dags för P att erkänna att han faktiskt tycker om den filmen.

Bitterfittan out.

Sommarlov - finally

Awesome. That's all I gotta say - awesome. Jag och Tändstickspojken var med och uppträdde på skolavslutningen igen, denna gången för ettorna och tvåorna. Det gick riktigt bra och det var sjukt kul att det var så många som kom fram efteråt med fina kommentarer. Den roligaste var "wow, jag trodde inte du kunde sjunga såå bra...", då blir man glad. Tackar very much!

Tisdagskvällen betydde regn regn regn och regn. Var på studentmotagning in the house of tändticksbarn. Plastbrodern E tog studenten från Fässberg - GRATTIS! Han var glad, ifall någon undrade eller tvekade på den punkten.
Klassen träffades på apslätten och visst, det regnade men det var sjukt trevligt ändå. Mys-mys under plåt-tak.

Tog mig tillbaka hem till T och däckade direkt, han var inte ens hemma... Hehe, men det är så det ska vara, man ska kunna komma och gå som man vill och kan, trevligt trevligt.

Idag då? Jo idag blir det tvätta lite kläder - och juste! Min kära fader fyller år idag, grattis grattis. Han fick en stekpanna av mig och lillebror (ba-bam-baaam, bli aldrig som jag...) och om ni fortsatte sjunga vidare där så skrattar jag åt er.
     Men nej, nu ska jag se till att fixa klart håret, sen blir det hem till Brallan (nu kommer hon whina för att jag kallar henne det) och sen blir det nya EP. Gött. Bildbevis kanske kommer upp senare, Brallan tycker mer om att stå bakom kameran än framför, men hon är bra på det. Puss på'et!

25 dagar kvar - B is happy now!

Ps. T är på väg ner till Grekland nu, så jag ska försöka att nämna honom så lite som möjligt denna veckan, för nu hatar alla honom. Med kärlek, men ändå. Ds.

FRAJDA 18!

GRATTIS SNYGGO! Du är het som en get och rätt grym i allmänhet! Eh... Aja.. Grattis iaf!
Sjuk kul hemma hos dig igår, en toppenkväll (även om jag, skurt och goofy hamnade på barnbordet, men det gör inget...)

Hon fick många fina paket, bla handbojor, kaffebönor, diverse kläder, en tekopp och trevligt sälskap i minst ett år framöver - you aint getting rid of us !

Puss på'et!

Det är farligt att vara sjuk.

Måste börja med att rätta mig själv. Mitt förra inlägg var extremt bittert och det lät som jag hatade allt och alla. Ska också klargöra att jag verkligen ville gå på Frajdas fest, men var ytterst hatisk vid skriv-tillfället.

Så, då det var fixat... 
Bitterfittan hade kul fredagen den 5e juni. Hon var sjuk, satt hemma och hade inget bättre för sig än att leka lite med sminklådan.



Utgångsläge: En enkel neutral sminkning för att få jämn färg på huden. Och om man ska vara ärlig var det gårdagens mascara...




Ögon: Grudat med svart ögonskugga, sedan jobbat fram den blåskiftande skuggan med olika nyanser av blått och vitt.



Ögon: Glittrande kant som markör. Bodyglitter som bas, lättast är att använda någon form av pensel för att fästa glitter - från Makeup Store. (På burken står det: "Do not use around eyes" så, på egen risk antar jag...). Mer mascara!



Läppar: Blå ögonskugga som grund, för att sedan...



Resultat: ...fäst glitter även på läpparna för att få en frusen känsla. I look like ice.

Sjuuuhukt kul.
Puss B


Fan då.

Nån annan än jag som lagt märke till att det regnar? - Mycket.
Inte nog med att man befinner sig i skolan när man är svullen i halsen och har feber (Agneta tror att jag har Svininfluensan - rätt sak att säga till någon som är pessimistisk och hypokondrisk). Dock måste jag bege mig ut i skitvädret för att köpa ett paket till Frajda som har sitt "födelsedagskalas" imon, som jag sagt att jag ska gå på. Och så ska jag ta en fika med Bartendern (som av någon anledning fått förkortningen H...)

Puss på att jag inte kan andas genom näsan.
B

Damn

Hur lyckas man? Två skoldagar kvar och jag går och blir sjuk! Fan vad onödigt. Riktigt onödigt. Men det började ju inte där.

Igår kväll var jag hemma hos T och åt middag, riktigt gott. Det var disskusion om det var fisk- och potatisgratäng, potatis med fisk-i-gratäng, eller potatis och laxgratäng ;) Det var hur som helst en kväll med mycket, MYCKET roliga stunder med massa, MASSA skratt. Jens du är underbar på ditt egna lilla vis.

Men sen skulle jag faktiskt hem och då lyckas man ju glömma sin mobil. Vem lyckas glömma sin mobil? Och inte nog med det, jag hade tydligen blivit sms-bombad under kvällen och natten, sorry!

Ett av smsen var från min kära moster som undrade ifall jag ville färga håret, yes indeed i will. So... which color?

MVG

Allt det goa vädret har nu blåst förbi och regnet börjar slå mot rutorna. Fuck thaat *med ljus hög röst*. Meen, nu är nästan alla prov och inlämningar klara också. Som Paranoidjäveln hade sagt; schöönt! Nu är det bara massa slutbetyg kvar, plus en svenskainlämning och ett tal också, men det löser sig!



Puss puss, B
Ps. Blev tvungen att ringa frisören idag, så nu har jag klipptid! Den 23 juni...

Girly-girly

     

Fan vad det är kul med frisyrer asså. Maah! Vill klippa mig, vill färga håret, vill göra nått nytt! Men samtidigt vet jag precis vad jag vill ha och vad jag ska göra/inte göra med mitt hår.

I vintras färgade jag det (typ) brunt, jag köpte "brunettschampoo" för att den grå-gröna nyansen skulle försvinna och det funkade ju. Men jag använde ju ett balsam som hade lite motsatt effekt, det fick man en glänsande blondare nyans i håret av. Fan typ. Och sen dess har jag inte färgat det. Men sakta sakta började den bruna färgen försvinna och så bytte jag schampoo, tänkte att nu när sommarn ändå är på väg så är det onödigt att färga över huvudtaget.

Frisyrmässigt så vill jag ju ha långt svallande hollywoodhår, men jag orkar inte spara! Jooobbit! Men det blir nog så ändå, för det är ännu jobbigare att ha kort hår på sommarn. Så det blir till frissan och klippa upp det, snedlugg blir det nog också och sen får solen göra resten med hjälp av blondinschampoo. Kanonkul.


Har du läst till slutet är du antingen tjej, pojkvän, skurt eller stalker.

Puss B


Öhh...

Hade kemiprov idag som avgjorde mitt slutbetyg, sköönt. Och saken är det att det kunda ha gått jättebra, för så kändes det. Men det kan också ha gått åt helvete, för det kändes så med! Och imon har jag en matte redovisning som också den avgör mitt slutbetyg. Det är inte kul.

Men det goa vädret lättar lite på mitt humör, hade det regnat nu i dessa tider så hade jag fan inte kunnat ta mig ur sängen på mornarna. Drog en sväng till slottskogen idag igen. Tändstickspojken, Abbe-skabbe, Hundvalpen och Roj först, sedan kom även Röklungan och Strömhjul. Trevligt trevligt.

I övrigt känns det inte som jag har åstadkommit någonting vettigt alls idag. Surt. Inte bra för självkänslan.
B


RSS 2.0