Too good to be true

Det har varit en helt underbar helg med goa folk och gott väder. Synd att det är måndag om en timma...

Fredagen spenderades med Strömhjul och Tändstickspojken. Vi promenerade/bråkade om T: s longboard - välj själv - genom slottskogen för att sedan landa vid fontänen med en påse chips och alldeless för mycket kläder på oss. Efter någon timma eller två bestämde vi oss för att åka hem till mig för att dra en filmkväll. Paranoidjäveln hängde på och stämningen blev ännu goare där vi satt uppe på vinden och tittade på Pineapple Express. Sjuk film men mysigt folk.

Lördag betydde ett besök hemma hos farmor och farfar. Där jag, min far och hans far satt och försökte lösa ett matteproblem. Fy. Men det löste sig (nästan) och nu ska jag bara komma på resten och göra en snygg redovisning så jag kan få MVG i matte D. Najs.
Sen blev det en timmas solning - älska mitt pigment, sorry T - och nu är man härligt brun. Tanken var att det skulle bli mer longboarding fast med Skurt, dock var jag fast hemma så det blidde inte så. Tar det nån annan gång.
Kvällen betydde middag hemma hos T, en härlig promenad, mys under täcket i soffan - tittandes på the illusionist. Puss på dig.

Söndag var som en repris av fredag och lördag - minus farmor och farfar. Härligt väder och en jävla massa bus med T. Bara för att man är 18 betyder inte det att man är vuxen, right? Och för övrigt så fick jag även svart bälte i sudoku idag. På andra försöket, men ändå... Jag är bortskämd, men jag vet om det.
B

För Linus har tagit stude-ente-en...

...fy fan vad han e bra! Allas våran älskade Limpan, Linus "Hundvalpen" Glanzelius har tagit studenten. I två års tid har denna snubbe varit min största förebild på skolan. När jag gick i ettan var det ett och annat tafsande från hans sida, men klart man gillade uppmärksamheten, han gick ju i tvåan då (wow!). När jag började tvåan började vi bli kompisar på riktigt, jag valdes in i PFK och min kärlek för Linus bara växte. Han är målmedveten och grym på att debattera. Linus var killen som gjorde så att festkommittén startades upp på nytt och såg till att den hamnade i goda händer, han lärde oss väl. Formade oss från början, ändrade oss till det som han ville ha, en grym styrelse. Tack vare honom. Han är nu 18 fyllda och är klar med skolan. Klar med Polhem och klar med PFK. Men vet du vad? Du är fan inte klar med mig! Kärlek broder.


Älskar dig!

För övrigt är jag grymt snygg i studentmössa!
B

Nedräkningen har börjat... (för längesen)

Nu är det fanimej inte mer än 8 skoldagar kvar tills sista sommarlovet. Sommar, sommar, sommar! Ge mig nu. Det är bara 8 dagar, men hur mycket ska man inte hinna på dessa 8 dagar? Fan asså. Nej det är inte roligt. Har en klump i magen och det är inte mys. Stress och annat hänger som ett jävla regnmoln över mig. Fy fan. Vill inte. Men som sagt, det är bara 8 skoldagar, 13 hela dagar kvar tills den där jävla klumpen i magen ska försvinna. I'm on it!

solnedgång
Ge mig sommar och sol och bruna ben!

Gott citat från Skurt i skolan idag:
S: "Ta fram en penna."
B: "Du kan ta fram en penna."
S: "Men nej jag har ingen penna."
B: "Skurt, du håller en penna i handen..."
S: "Mm, jag vet... Men jag orkar inte skriva. Ta upp en penna nu."

Bitterfittan
Ps. Nu öppnade min bror dörren, vände sig om, putade ut med rumpan och drog världens pruttljud och spottade säkert ner hela uterummet med saliv samtidigt. Moget. Ds.

It's not a banana!

Har nu varit på GöteborgsOperan för att titta på lilla Ida när hon dansade balett. Jag är sjukt imponerad. Ida var så fruktansvärt vacker och extremt duktig. Hon kommer bli prima ballerina på operan om några år, tro mig.

Nu är klockan halv elva och tro det eller ej men min far låter mig faktiskt sova hos Tändstickspojken ikväll. En vardag! Can you believe it? Glad över det är jag i alla fall. Men det var ju bara för att jag bara har en lektion imon och sen har jag genrep för treornas studentlunch som äger rum 13.00 i bamba på Lindholmen nu på onsdag den 27 maj. De tar fan studenten. Den du.

Love
Bitterfittan

Morgonsudoku

Vaknade av mig själv 06.22 i morse och tänkte; fan jag måste ställa klockan. Då är man okej i huvet. Trodde jag skulle till skolan och att jag dessutom hade försovit mig. Vilket är ganska roligt med tanke på att jag ALLTID börjar 10.00 på måndagar och har gjort det hela året. Bra jobbat.

Fyra timmar senare blev jag väckt av min kära moder som sa att det var dags att gå upp. Då var jag nära på att skrika tillbaka att jag hade sovmorgon och inte började förens tio - för er som inte kan räkna var alltså klockan närmare halv elva när mamma ropade. Åter igen, bra jobbat.

Väl nere i köket tog jag mig ett glas o'boy, en macka och GP del 3. Sudoku tajm.
Den var faktiskt ovanligt svår för att vara en lätt. Det fanns INGA sjuor. Och så plötsligt fick jag för mig att jag befann mig X antal mil söder ut en liten bit utanför båstad. Att jag satt vid det lilla köksbordet nere i torekov. Sjukt mysigt. Hoppas på att det blir till att fira Midsommar där nere :)

Puss puss
Bitterfittan.

Bitterfittan goes soloBitter but sweet - that's me.

Mitt intresse för att blogga kom efter att jag under en tid agerat som "Blogghora" för PFK - Polhems festkommitté. När jag berättade för Paranoidjävlen att jag skaffat mig en egen blogg blev han bestört och sa: "Men vad kommer hända med PFK-bloggen nu då?!" Och jag kan lugna dig med att säga att jag självklart ska fortsätta blogga på PFK' s blogg. Men jag kände att jag ville skriva av mig om mer personliga grejer, och då kändes inte PFK-bloggen så bra för det. Dessutom kan man lägga ut mer smarriga detaljer som måste censureras på PFK' s blogg för skolans och elevernas bästa, sånt kan man skriva här...

PUSS
Bitterfittan

RSS 2.0