Det snurrar.

Jag går tillbaka till den vanliga frågan: Vad händer nu?

En väldigt nära vän till mig har verkligen satt snurr på hjärnapparaten. Vem är jag? Vem vill jag bli uppfattad som? Hur uppfattas jag? Ungefär en miljon frågor snurrar runt i huvudet och verken är tillbaka. Jag är så fruktansävrt förvirrad och rädd. Jag som har allt - ALLT - håller på att tappa greppet, eller? Jag har ingen kontroll, eller koll heller för den delen.

Det händer för mycket, jag får ingen luft, jag får panik, jag kommer drunkna! Storebrorsan tog tag i min krage och drog upp mig ur vattnet. Nu. Som ni kanske fattat funkar jag inte helt som jag borde funka. Jag ser mig själv som tråkig, jobbig, ledse och allmänt bitter... Och rent psykiskt så kan det ju faktiskt funka lite om jag slutar kalla mig själv för Bitterfittan...


Chinese... where are you?

Jag har tappat bort min kines! Ah! Panik.
Vi har webmöte på onsdag. Jag sitter i datasalen nu och har skickat iväg ett mail med hopp om svar. Jag har fortfarande feber och jätteont i huvet.

Träffade Pinki i korridoren och gjorde en placering åt henne som hon skall ge till tjejerna ikväll för jag är för sjuk för att gå dit. - Helvete, Pinki, jag glömde skriva namn!


Tävlingsdagen är kommen

Äldreklassen är nu avslutad och det är snart dags för de yngre. Jag tänker på er tjejer.

Jag har ju dock mina egna små tävlingar på gång. Med T är allt en tävling. Vem som ligger kvar längst i sängen. Vem som är mest kissnödig. Vem som är mest trött... Allt är en tävling. Vi är precis som barn, när allt var en lek, när det var okej att säga pinsamma och barnsliga säker.

Nu säger han: du skriver om mig eller hur? Och han plockar upp sin mobil för att läsa inlägget när jag publicerat det... Han vänder sig med ryggen mot mig och mumlar: "du é elak". Mitt svar på det är: du är underbar.

The finish line: det fucking regnar och jag har glömt min mössa hemma...

Låång lördag.

Nu har jag återigen upplevt en sån där ruskigt lång dag, som min födelsedag var. Men den var inte ruskig. Jag gillade min födelsedag...

Aaaaany-who... Mina omtalade lördagsplaner blev inte riktigt som de skulle bli.
Hallon mådde inte bra så hon stannade hemma. Jag förstår henne till hundrafemtio procent för ibland pallar man bara inte. Kärlek till dig bruden krya på dig!

Familjen Vatten var här och jag fick detta fina halsband i present:Det rosa snöret är just det - ett snöre. Så jag ska sätta dit en silverkedja sedan så blir det finfint!

Jag har skrivit sex stycken blogginlägg i dag. Det brukar betyda att jag jag inte haft något att göra eller att jag bara inte orkat sysselsätta mig och det kan nog stämma riktigt bra. Båda av dem.

Men jag har skrivit på min, Skurt och Stens labrapport i Biotekniken och jag säger det igen - så jävla roligt ämne. Det är fan inte ofta jag frivilligt sätter mig och skriver arbeten. - Fan svenskan!

Min tränare ringde tillbaka till mig nu på kvällen. Hon ringde på hemtelefonen och jag hann inte komma mycket längre än "Hej det är Linnea" innan hon svarar "Ja men du ska ju inte tävla imorn." Det känns tråkigt att inte få tävla och det känns som att jag sviker laget lite, men det känns nästan ännu bättre att tränaren är så fruktansvärt förstående.

Och nu hänger det på mig. Jag måste blir frisk. När jag är frisk så ska jag ta tag i min träning. Jag ska se till så att jag blir bra i kroppen. Jag ska bli av med min astma. Målet är inte SM i gymnastik, det är för långt bort. Målet skulle kunna vara JSM, men kommer jag fortfarande vilja det då? Nej, mitt riktiga mål är att kunna stå längst fram på en Killerskonsert. Och jag ska kunna stå där från början till slut. Jag ska kunna lyssna på Human utan att gråtta på grund av minnena från Hultsfred.

Guldkornet för dagen måste ändå vara att T är på markland nu och här inom 6 minuter. Han åkte hemifrån 23.37 för att jag bad honom. Han är guld värd. Idag fyller hans mamma år, så det finns inte så mycket annat att göra annat än att säga: Grattis K

Kärleksfull och nöjd


Shopp-o-holic

Det var svårt att gå bananas i MUS. Plånboken ville inte gå riktigt så bananas som fingrarna ville och hjärnan var fegis och logisk och tänkte hela tiden: "Kommer du använda den färgen?", "Passar du verkligen i det där?". Feen va ja ska va vuxen och ansvarstagande då!

Det slutade med att jag bara köpte vad jag behövde - wtf?? - en helt plain vanlig ögonskugga utan skimmer. Najs. I like it. Sen tittade jag typ på allt de hade där. Det blåa glittret "lånade" jag av mamma när jag kom hem. Men finns det hjärterum...


Har en grov -t skön- känsla av att jag kommer gå till MUS i fortsättningen och jag gillar't!

Jag ser det dock inte som att jag blivit av med pengar, utan det är mer som en investering... (Hur fan ska jag ljuga ihop det här för mig?) Jo jag menar bara att det är BRA smink. Inte mer H&M-skit nu. Det ska vara riktiga grejer. Då får de kosta 135:- burken, so be it!

Plus att jag tjänar ju extra nu när jag är mattelärare - it's awesome! Då både kan jag och har råd med att skämma bort mig med lite smink ibland.

SÅÅ... nu är iaf jag övertygad om att det var ett fett bra inköp.

Tyst.


Vad?Asså jag hade egentligen inte så mycket att skriva nu. Men jag ville blogga. Jag ville lägga upp denna bilden, hittade den på datorn och jag insåg att mitt face ser precis likadant ut nu som det gör där. Jag minns dessutom vad jag gjorde där. Jag pillade med den nya designen till bloggen. Och jag hade ont i huvudet. Precis som nu.

Bluäh. Jag orkar inte mer nu.

För övrigt...

...så kan jag inte göra någonting rätt. Jag är en barnunge. Jag måste alltid bli påmind var 20e minut om saker, eftersom att jag glömmer det annars. Jag kan inte ta hand om ett hus. Jag kan inte fixa tvätten utan tjat. Jag kan inte hjälpa till för jag gör det inte tillräckligt snabbt och jag gör det på fel sätt. Det är INTE okej att jag sitter och skriver på en labrapport på en lördag när vi ska ha gäster om två timmar - Det är ju för min skull de kommer hit, tänk själv. Det är inte så att jag varit sjuk i över en vecka och antagligen hamnat jävligt efter i skolan och nu behöver lite tid för att ta igen detta. Nej nej.

Just nu vill jag krypa upp i fotöljen bakom soffan och inte nödvändigtvis titta på en film. Just nu vill jag bara kunna luta huvudet mot något stabilt och blunda för ett ögonblick. Just nu vill jag ha en panodil.

Inte för att det räcker där. Jag är alltid sjuk. Jag har alltid ont. Jag kan aldrig kämpa så hårt som jag vill egentligen. Vad ska jag göra? Är det nu det är slut? Har jag kanske nu faktiskt kommit fram till slutet på min långa, mörka, hårda väg i gymnastikens banor? Var det så här det slutade?

Hamburgare och passkort

Nu sitter sociala klubben på Max och alla har ätit upp förutom lilla lillebroren. Någon som är chockad?

En till sak som hamnat på "saker-man-får/måste-göra-när-man-är-18"-listan: man får fixa pass själv! Och inte nog med att man bara får, man MÅSTE hämta ut det själv också. Jevla pess...

Nu ska jag till make up-store! Yay, time to go bananas!

Puss!! Oj va mkt utropstecken det blev!!!

Panikartad lördag

Fredagen slutade med Zach Braffs Garden State - den var konstig men bra - och mys i T's säng. Sjuka som vi båda är räknade vi ner till det magiska klockslaget 22.00. Det är då vi får ta penicillin, panodil och p-piller. Eller ja, det är bara jag som tar p-piller, inte han.

10 - 10 - 09

Vaknade och mådde bra. Vände mig om för att titta om T var vaken. Det var han. Och han låg och tittade på mig. Tönt. Med kärlek i rösten.

Host och huvudvärk resulterade i kväljningar och kräk. Vi gick upp och åt en mysig liten frukost med hans plastbror E.

Väl tillbaka uppe på rummet hade pappa ringt och lämnat ett meddelande.
"Hej, det är jag. Vi måste iväg och fixa passfoton... såå du får skynda dig hem. Ring mig. Heeeej."
Mmm Kanarieöarna. Sweet.

T övningskörde mig hem och nu ska vi bums iväg för att fixa passen, vi har tydligen jättebråttom och detta resulterar som vanligt i att alla skriker på varandra och det smälls i dörrar. Mamma och pappa är inte hemma.

Ikväll kommer familjen Vatten hit för att fira mig i efterskott och senare kommer Hallon hit för att sova här innan tävlingen imon. Det ska för övrigt bli jävligt intressant med tävlingen imon. Jag har feber, kan knappt andas genom näsan och halsen är tjock som Homer Simpson och jag hostar slem så det skvätter grönt om det. Jag är graciös, så håll käft.

Får se hur det blir med tävlingen helt enkelt.
Den är i alla fall i Angeredssporthall imon söndag, tidigt. För er som vill dit.

Puss på er, nu måste jag sminka mig xD

Ps. Och precis NU slet pappa upp dörren: "Klar att åka?!"

Back from the dream.

Det var trianglar, parallellogram och kvadrater. Vadå Enhetscirkel?
Arean beräknas med basen x höjden. Vadå Integral?
"Vad menar du med X?"
Vadå Sinus och Cosinus?
Trigonomisk etta...?
Vadå Imaginära tal?

Jag fick 500 spänn.
Jag mår bra nu.
Nästa lektion om en vecka.
Class dismissed.


Mattelärare

Nu ska jag springa iväg till min första privatlektion som mattelärare!! Jag är sjukt taggad och hoppas att detta blir en succé! Oups, måste dra!

I'll update you guys later!
Puss B

En dag full av ärenden.

08 - 10 - 09

"AH JAG KISSAR PÅ MIG!" Vaknade 1.00 i morse/inatt och sprang till toaletten. H*LVETE vad ont det gör! Biter i en handduk för att inte väcka upp hela huset. Krissi kommer och stryker sig mot toalettdörren. Med hennes stora ögon tittar hon ledsamt på mig och undrar varför jag springer in på toa så här dags och gnäller som en hundvalp. Jag öppnar dörren åt henne och hon kommer in och börjar genast slicka på mina vader. Usch. Katten med strävaste tungan på Jorden. Strävaste är visst ett ord. Och hon låter mig tillochmed klappa henne på ryggen utan att hon böjer ner den - detta är nått som aldirg händer.

Kommer upp till rummet igen och ser att jag fått sms från Hallon:

"Sover du? Jag måste veta om du anmält oss till tävlingen för annars måste jag göra det. Puss <3"

Fuck. Det hade jag inte gjort helt. Så det blir till att sätta på datorn. Sista anmälningsdagen passerade för en timma sedan, please please. Såg gymnasternas besvikna ansikten framför mig när jag skulle ta skulden för att de inte får tävla. Shit. Skriver snabbt ihop det som var kvar att göra när jag hade somnat kvällen innan. Skrev en förklaring att jag hade somnat och tryckte på skicka. Nu var det bara att hoppas. Damn damn damn. Och sen somnade jag igen.

09.42 - PLING - sms - tänker: "AH JAG KISSAR PÅ MIG!" - fuck fuck fuck - läs läs läs - svara svara svara - spring spring spring - kiiiiissa. Åh, nu gjorde det inte ont!? Men vaa? YES PENICILLINET FUNKAR, SWEET! Går nöjt ner och äter frukost. Tittar på TV, hmm. Kissa igen - ah trött på detta. NOES! Nu gjorde det ont. Damn.Åker runt 10.30 iväg till Läkaren igen, var klar direkt. Gick till banken för att fixa skatteåterbäring - awesome! Tog mig vidare bort till Linnégatan för att hämta Odd Molly blusen, passerade Subway och tänka - najs, lunch. Gick in och såg halva Polhem sitta där inne, då tänkte jag - åh, ovärt. Gick till Apoteket och köpte huvudverkstabletter ist. Hoppade på BLÅ express och sen var jag på marklandsgatan 12.23

Två timmar senare sitter jag nu och äter Cheez ballz till lunch - nyttigt värre. Men jag ska koka pasta sen oxo. Men inte nu.

Peace out, nu ska jag plugga matte. - Jo faktiskt.

En dag full av läkarbesök.

07 - 10 - 09


Vaknade av att mamma strök mig över håret. Då har jag sovit djupt, för annars kan ingen ta sig upp för min trappa utan att jag vaknar. Jag sätter mig och ringer. Ringer och ringer och till slut får jag en tid hos Kungsportsläkarna 11.40. Jag åker dit, sitter och väntar och väntar. Går in till läkaren och förklara hur jag känner mig. Mamma och Pappa tror att det är urinvägsinfektion förklarar jag. Jag skickas fram och tillbaka på mottagningen många gånger. Jag suckar. Det är jobbigt. Och det gör ont. Och jag har urinvägsinfektion. Och det suger.

Pojkvännen kom dit och höll mig i handen. Då bröt det. Tårarna rann. För så ont gör det. Jag har alltid underskattat denna infektion, men tro mig - räds den! It ain't fun.

När jag var klar åkte vi ner till Apoteket och hämtade ut penicilling. För övrigt har jag nu lärt mig stava till det så något gott har kommit med allt detta i alla fall. Och sedan åkte vi vidare till tandvården i Björkekärr, T har en infektion i 2 tänder och jag lider med honom. Han fick ett till recept, så det blev ytterligare en resa till Apoteket.

När vi skulle hem till T för att äta sen lunch satte det sig en gubbe mitt emot mig. Han hade en pin på sin biega rock. Den skimmrade i guld och hade två ord graverade i sig. "Tänk Optimistiskt". Då log jag, att den gubben kom på bussen mitt i alla bakterier och infektioner och penicilliner gjorde mig glad. Det kommer gå över. Det är jobbigt nu, men det kommer bli bra sen. 

Efter maten kom krampen. Ni som haft det fattar vad jag pratar om och ni som inte haft det, tänk er en kniv som sticks in och vrider om. Det är inte som mensverk det svider som fan. Det är som att pissa taggtråd! Så pappa kom och hämtade mig - love that dude.

Väl hemma var det pizza och Simpsons. Jag skulle igentligen vänta till 22.00 för att kunna ta mitt P-piller, det pallade jag inte. Tog mitt penicillin, mitt p-piller och (försökte få i mig) en panodil klockan 19.30, sen somnade jag dirr.

Detta är inte kul. Jag vill inte mer. Dra åt helvete jävla bakteriter!


På MSN:

B2/Eddie/Bästa bruden på jorden:


En vecka som vuxen.

Helt plötsligt har det gått en vecka. Men det känns snarare som att veckan redan hade gått under födelsedagen. Det har gått så jävla långsamt.

Onsdag den 30
Hade en lugn och mysig dag i skolan och på eftermiddagen var det möte med PFK och en festsnubbe. (Inga namn you know) Och på detta möte kom vi fram till att vi ska ha "pre-student"- fester! Konceptet heter Student200 och sedan Student100 vilket betyder att vi ska ha en studentfest 200 dagar innan studenten och en 100 dagar innan.
Såå, Polhems treor, mina kära studenter, den 22:e okt, en torsdag är det fest. Det är krogen och absolut 18 +

Efteråt satt jag och Paranoidjäveln och pluggade matte i stadsbiblioteket, jag tyckte det gick rätt bra, men folk är fan inte tysta i biblioteket! - seriously, keep it down!

Torsdag var sticky och det var fucking skoj! Krogen är roligt!

Fredag var mysig med Tändstickspojken i sängen, massa mysigt.

Lördag - oj.
Hade fyra timmars träning med gymnastiken och shit, jag var helt slut men tog nästan inte i. Läskigt!
Sen var det kalas hemma. Det var tacos och skönt folk med filmtittande.


Mitt i stressen - B2 är bra på att ta kort.


Jag och Skurt kaxar i bakgrunden. Han är längre än mig.


ÄNTLIGEN MAT!

Söndag - Kanelbullens dag
Den har ju fö fan ett eget inlägg...
Men där på kvällen blev jag sjuk. Jag låg och skakade i febersvallningar och hackade tänder och svettades om vart annat. Så den underbara Tändsticksflickan körde mig hem. Så jävla snällt av henne! Tack igen :)

Måndag - Hemma sjuk.
Jag tittade på tv. Hela dagen.

Tisdag - Gymnasiemässan... Höhö.
Efteråt åkte jag hem till T för att ligga och hålla om honom lite. Det slutade med att han åkte in till vårdcentralen och jag åkte hem. Det slutade med att jag låg i min säng och grät av smärta...

Onsdag - Idag.
...och nu har jag bokat tid hos läkaren så jag ska vara där 11.40, skönt att jag fick en tid och att jag slapp akuten iaf.
Jag är inte på humör. Jag har ont. Och bråkar. Jag orkar bara inte just nu. Det är lite "fuck off" över hela situationen. I don't pall.

Göra listan idag:
[x] Kungsportsläkarna
[ ] Hämta Odd Molly-blus
[ ] Gå till banken

Nu ska jag fylla i tävlingsblanketter för mina små gymnaster.
Puss på det? Nae.

På Bussen:

Bitterfittan och Skurt är på väg till Brunnsparken:

B: "Varför heter det 'dragläge'?"
S: "När man kommer till den punkten så drar det liksom i bilen."
B: "Ahkej... Så man ska liksom mötas med kopplingen och gasen på mitten?"
S: "Nej du måste ha mer gas än koppling. Har du tvärt om så DÖÖÖÖR du."

Gymnasiemässan '09

Det var kul. Finito.


Vi hade sjukt dåligt med stolar - vi hade inga - så det löstes på bästa möjliga sätt.


Nej men vi fick ju faktiskt arbeta också. Känner mig härligt övervakad av rektorn i bakgrunden.


Lilla Felicia fick också plats under bordet!


- Va? Cola?

Roligt var det, jag kan min sak. Kom till Polhem.


Kanelbullar och blåsigt väder.

Befinner mig nu hemma hos Tändsticksbarnen. Flickan har dock inte kommit hem än, men när hon gör det - då jävlar! Då jävlar skall det bakas bullar! Bullbakarna är: Tändstickspojken, "93:an", Bitterfittan, Tändsticksflickan och eventuellt Tf's polare A. Jag har en känsla av att det kommer bli sjukt mycket skratt och kramper i magen- ser fram emot det. Bilder kommer senare!

Peace B


Update:

A kom tyvärr inte med, men vi hade nog kul utan honom. Det var laktosfri mjölk i smeten och det var av skratt jag menade att det skulle bli kramper i magen, inte laktos, Tändsticksflickan!


"93:an" vispar på för fullt - han fyller för övrigt 18 nu i veckan! Grattis!


Tf: "Hur mycket har du?"
Tp: "Vet inte, jag improviserar."
Tf: "Men det där räcker inte."
Tp: "SKA JAG TA MER?!"
Tf: "Jaa, 300 gram ska de va."


De skulle snurras och jag sög på det. Så jag kom på en egen teknik.


Snurra, släng upp den i luften, och korva ihop den.
Jag gillar koncentrationen på både mig och T.


Tändsticksflickans rosettbulle.
"Asså den måste du bara lägga ut på bloggen."

Jag har nog aldrig ätit så goda bullar fria från laktos. De var mjuka på insidan med en härlig krispig yta. Sweet.


When your shoes stick to the floor you know you've been at Sticky.

Det var första gången jag var på krogen - och det var fantastiskt! Stämningen, folket, lokalen... Det var top floor och det var sjukt kul! Jag kunde dansa non stopp hela kvällen utan minsta astma, för jag tänkte inte på det, jag hade bara kul!

Jag var där med Tändstickspojken, Synden, Spidey och Strömhjul och oj vad jag gillar att umgås med det gänget. Som egentligen är ett väldigt udda gäng - deras gemenskap hänger på att de går på krogen tillsammans.

För att sammanfatta kvällen i en mening kan jag utan tvekan säga att jag inte haft så här roligt på riktigt riktigt jävla länge!

Puss puss, bitterfittan.

På Historialektionen:

- varför händer allt på historialektionerna?

Elev1: "jag tycker vi kan vrida tv'n!"
Elev2: "jag tycker vi kan flytta den bakåt!"
Elev3: "jag tycker vi kan kramas!"

Mobilen, min bästa kompis

Jag är så sjukt nöjd med mig själv nu, har helt själv lyckats fixa internet så mobilen så nu sitter jag så historialektionen och bloggar för fullt. Det är helt jävla underbart! Puss! B

RSS 2.0