So you think you can dance?

Dans är mer än bara rörelser till musik. Dans är ett underbart sätt att uttrycka sig på. Dans är ingeting utan inlevelse. Dans är ingenting utan känsla. Dans är kärlek. Dans är min kärlek till livet. Jag vill dansa.

Jag har haft några jobbiga tider i mitt liv och när det var som värst nästan bodde jag på Dansforum. Jag behövde inte nödvändigtvis dansa, men jag var där. Jag tittade på när de andra dansade, jag satt i någon av sofforna och tittade på Jojje eller Jaun eller Gusti eller Julia eller Valdemar eller vem som helst som dansade förbi. Jag dansade själv. Jag dansade i salen. Jag dansade i koridoren. Jag dansade i soffan. Jag dansade på vägen hem. Jag vill dansa.

Ade och Melissa dansade en koreografi av Tyce som inte handlade om steg, det handlade om känslan. Melissa sa att de inte kunde bli bedömda på stegen, utan på känslan de spred till de som tittade. Niles grät. Ellen DeGeneres grät inte. Mary grät. Mia grät. Och jag grät. När man ser en sådan dans och förstår budskapet av dansen och inte förklaringen, då känner man sig som en riktig dansare. Det var något av det bästa jag upplevt. Inte sett, utan upplevt. Jag vill också dansa.

Alone, with a need to dance.
Yours truly
B

Kommentarer
Postat av: h

Miss it everyday! <3

Älskar dem två tillsammans.. Iallafall Melissa!

2009-08-19 @ 00:09:38
URL: http://hannay3.blogg.se/
Postat av: BabyMamaDrama - by Caroline

Hej! fin blogg!!!

ska vi följa varandra på bloglovin?För ny musik kolla också gärna in: http://coolwhateva.blogg.se/

2009-08-19 @ 01:35:47
URL: http://babymamadrama.blogg.se/
Postat av: B

2009-08-19 @ 13:16:20
Postat av: B

Ja men eller hur! I fucking miss it!

2009-08-19 @ 13:16:47
URL: http://bitterbutsweet.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0